Barion Pixel

Lexi Vendégház Balatonboglár

Lexi Apartmanok és Lexi Vendégház Balatonboglár

Erre számíts, ha hozzánk jössz!

Hogy is néz ki a szálláshelyünk, avagy mire számíts, ha hozzánk foglalsz.

Szálláshelyünkön telkén 2 ház áll: a Vendégház és az Apartmanház.

A „Lexi Vendégház” egy önálló ház lekerített udvarral, melyben 2-4 fő fér el nagyon kényelmesen 120 négyzetméteren, a képen ezt a házat a jobb oldalon látod.

A  másik házban vannak a „Lexi Apartmanok”: az emeleti 4 fős apartman (45nm), a földszinti 2 fős apartman kis szeparált udvarral (4nm), és egy másik földszinti tágas lakrész (75nm). Ezt a házat a képen a bal oldalon látod.

Ami biztos: nálunk mindenkinek teljesen külön bejárata van, senkinek nem kell senkivel „közösködnie”, vagy „keresztül járkálnia” a másikon.

A két ház között helyezkedik el egy boltíves kerti pergola, melyben egy lávaköves gázgrill sütő várja a grill-partykat, a közös főzéseket, a borozgatós estéket.

A vendégházhoz tartozik egy lekerített kis udvar, benne egy hangulatos kerti konyha gáz-grillsütővel. Ezt csak a vendégház lakói használják, másnak oda nincs bejárása.
A földszinti 2 fős apartmannak van még privát elkerített udvara.

Wellness szolgáltatásaink ősztől tavaszig érhetőek el (09.15-06.15. között). Olyankor csak két szállásegységünk üzemel, hogy mindenkinek meglegyen a privát szférája! Ez számunkra fontos!
Olyankor Vendégházunk privát fűtött wellness helyiséggel üzemel, mely egy jakuzziból, infraszaunából, hidegvizes merülődézsából és pihenősarokból áll.

Másik wellness lehetőség a 2 fős apartmanunk, mely állandó melegvizes hidromasszázs dézsával üzemel, mely -mint említettem, – egy szeparált privát udvaron áll. A dézsát csak a földszinti 2 fős apartman lakói használhatják.

Összefoglalva: ősztől tavaszig 2 lakóegységben működünk: 2 fős dézsás apartman, vagy 4 fős wellness vendégház.

Nyáron (06.15-09.15-ig) viszont mind a 4 önálló szállásegységbe lehet foglalni: a Vendégházba és 3 apartmanba is! Nyáron nem volt igény a melegvízre és a szaunában izzadásra, mert ott a Balcsi, és olyankor azt sokkal jobban szeretjük!

Dióhéjban „így nézünk ki”.

Télen vagy nyáron, egész évben válassz kedvedre, szeretettel várunk!❤️

Mónika és Csaba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>