Lexi Vendégház Balatonboglár

Lexi Apartmanok és Lexi Vendégház Balatonboglár

Erre számíts, ha hozzánk jössz!

Hogy is néz ki a szálláshelyünk, avagy mire számíts, ha hozzánk foglalsz.

Szálláshelyünk telkén két ház áll:

Az egyik a „Lexi Vendégház”, melyben 2-6 fő fér el nagyon kényelmesen 120 négyzetméteren, a képen ezt a házat a jobb oldalon látod.

A  másik házban vannak a „Lexi Apartmanok”: az emeleti 4 fős apartman mely 50 négyzetméter, és a földszinti 2 fős apartman, mely 40 négyzetméter. Ebben a házban van a mi lakásunk is a földszinten, ezt a házat a bal oldalon látod.

Ami biztos: nálunk mindenkinek teljesen külön bejárata van, senkinek nem kell senkivel „közösködnie”, vagy „keresztül járkálnia” a másikon.

A két ház között helyezkedik el egy boltíves kerti pergola, melyben egy lávaköves gázgrill sütő várja a grill-partykat, a közös főzéseket, a borozgatós estéket.

A vendégházhoz tartozik egy lekerített kis udvar, benne egy hangulatos kerti konyha gáz-grillsütővel. Ezt csak a vendégház lakói használják, másnak oda nincs bejárása.

A Vendégház és az Apartmanok között egy külön épületben alakítottunk ki Wellness-helyiségünket, melyben egy jakuzzi és egy pihenősarok várja a vendégeinket. A jakuzzink 49 masszázs-fúvókával egy felsőbb kategóriát képvisel, és beépített színterápiával nyújt pihentető élményt. Ebben a helységben van egy kétszemélyes infraszauna beépített zenével, színterápiával, valamint egy hidegvizes merülődézsa is.

Egy szeparált kis hátsó udvarban helyeztük el a fürdődézsát, mely kiváló választás a hidegebb napokon. Négy kényelmes ülőhellyel, hidromasszázs funkcióval és éjszakai hangulatvilágítással biztosítja a kellemes kikapcsolódást.

Wellnessünk szeptember 15 és június 15 között üzemel, és a szállásdíjban benne foglaltatik a használata.

Dióhéjban „így nézünk ki”.

Ha bármi további kérdésed van, írj nyugodtan, szívesen válaszolunk.

Lexi – ahol öröm a pihenés.  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>