Barion Pixel

Lexi Vendégház Balatonboglár

Lexi Apartmanok és Lexi Vendégház Balatonboglár

Vendégház – Info

Vendégház – Info

Információk a szálláshelyről

Tiszta, kitakarított szálláshellyel, friss ágyneművel várjuk vendégeinket. Amit adunk még: törölköző, folyékony szappan, kéztörlő törölköző, konyharuha, mosogatószer, új mosogatószivacs mindenkinek. Konyhában fogvájó, só, cukor, édesítőszer, kis mennyiségben vannak. Van bekészítve őrölt kávé a presszó kávéfőzőhöz, és pár darab kávékapszula a nespresso géphez, illetve teaválogatás és citromlé. Ezek ajándékok a részünkről.

Fűtés

A házban (télen) fűtés van, a házat már felfűtjük az érkezésetekre. Téli időszakban a fűtés 22-23 Celsius fokig díjmentes. Kérjük, hogy a fűtés szabályzókat ne állogassátok el, a fűtést mi vezéreljük applikáción keresztül, ha kérésetek van, hívjatok fel minket telefonon, szívesen segítünk.

Hűtés

Az apartmanban 2 db klíma van, mely 3ezer Ft/éj felárral használható a nyári melegben.

Sima parkolás napi használatra - Wesselényi utca

Az Attila utca forgalma elég nagy, néha elég sokat kell várni a forgalomra,  napi parkolásra - ha többször mentek és érkeztek a házhoz, - azt ajánljuk, hogy használjátok a Wesselényi utcai parkolót, de ha ott szeretnének parkolni végig, akkor van elég hely minden kedves vendégünk autójának, nem szükséges beállni az udvarba naponta többször.

Parkolás a telken a vendégház mellett fedett helyen

Ha a telken belül szeretnétek parkolni, akkor az Attila utca felőli elektromos kapu kinyitása után be tudtok autóval állni az udvarba. Az elektromos kapunyitót a házban fogjátok majd megtalálni a bejáratban a kulcstartón. Az "A" gomb egyszeri megnyomásával teljesen kinyílik a kapu. A kapu rácsukódás elleni szenzorral van ellátva, de ha nincs semmi a szenzor előtt, akkor automatikusan becsukódik 30 másodperc múlva. Kérjük nagyon figyeljenek rá, hogy beállásnál nehogy rácsukódjon az autóra vagy bárkire. A felhajtó nem merőleges a telekre, a beállás rutint igényel! Azt ajánljuk, hogy szemből álljatok be, vagy tolassanak be az autóval. Balesetek elkerülése érdekében ki- és behajtásnál kérjük fokozottan figyeljetek a forgalomra!

Type2 elektromos autó töltő

Ha elektromos autóval érkeztek, az udvarba beállva használni tudjátok az EV töltőt. A töltő kb 11 kW-al tölt, azonban figyeli a ház aktuális fogyasztását, ha minden elektromos berendezés üzemel, akkor leveszi a kapacitását. Egy fekete távirányító van a töltőn, a „nyitott lakat ikon”-n megnyomva indul a töltő, a „zárt lakat ikon”-t megnyomva leáll a töltés.