Barion Pixel

Lexi Vendégház Balatonboglár

Lexi Apartmanok és Lexi Vendégház Balatonboglár

Jakuzzis – Info

Jakuzzis – Info

Információk a szálláshelyről

Tiszta, kitakarított szálláshellyel, friss ágyneművel várjuk vendégeinket. Amit adunk még: törölköző, folyékony szappan, kéztörlő törölköző, konyharuha, mosogatószer, új mosogatószivacs mindenkinek. Konyhában fogvájó, só, cukor, édesítőszer, kis mennyiségben vannak. Van bekészítve őrölt kávé a presszó kávéfőzőhöz, és pár darab kávékapszula a nespresso géphez, illetve teaválogatás és citromlé. Ezek ajándékok a részünkről.

 

Fűtés

A házban (télen) fűtés van, a házat már felfűtjük az érkezésetekre. Téli időszakban a fűtés 22-23 Celsius fokig díjmentes. Kérjük, hogy a fűtés szabályzókat ne állogassátok el, a fűtést mi vezéreljük applikáción keresztül, ha kérésetek van, hívjatok fel minket telefonon, szívesen segítünk.

Hűtés

Az apartmanban klíma van, mely 2ezer Ft/éj felárral használható a nyári melegben.

Wellness helyiség

 Ez egy fűtött helyiség, és egy fehér garázskapu a bejárata. A ház kulcsán van egy távirányító, annak a felső gombja nyitja a wellnesst. Míg bent tartózkodtok, nem gond ha nyitva hagyják az ajtót, de ha már nem, kérjük csukjátok le a jakuzzit és zárjátok az ajtót. A wellness (télen) padlófűtéses. Kérjük az udvaron használt cipőt higiéniai okokból bent ne használják. Fürdőköntöst és fürdőruhát kérjük hozzatok, mi nem tudunk biztosítani. Ha bármi hiányozna, a Tesco és a KIK lehetőség a pótlásra.

Wellness szabályok

A wellnessben tisztelettel kérünk Titeket, hogy tartsátok be a higiéniai előírásokat, és rendben használják és adják majd vissza a wellness-t.
Rendben alatt különösen a jakuzzi esetében azt értjük, hogy tiszta testtel mentek bele, - előtte lezuhanyozzátok a golyós dezodort, testápolót, parfümöt, sminket, (tehát – bocsánat a kifejezésért, - de nem fürdőkádként használjátok) nyáron sem naptejjel bekenve ültök bele. EZT A SZABÁLYT KŐKEMÉNYEN BE KELL TARTANI!

A szűrőberendezés és a finom fúvókák eltömődnek, eldugulnak a zsíros napolajtól, és ragacsos felületükkel tönkreteszik a szűrőt és a csőrendszert. Értelemszerűen. mindenféle olajakat, bort, sört, vagy bármi egyebet sem szabad a vízbe önteni. A hajat kérjük ne mártsátok a vízbe, mert a sampon, hajlakk, zselé is a víz azonnali romlásához és nagymértékű habzásához vezet. (A fürdőruháról leoldódó napolajról se feledkezzetek meg.)

A wellness elemek 14 éves kor felett használhatóak! Kisbabák, kisgyerekek kérjük ne tartózkodjanak a wellnessben! A wellness felnőttbarát módon lett kialakítva, kérjük ennek tudomásul vételét!

A wellness vízminőségét naponta mérnünk kell, ugyanúgy mint a közfürdőkben. Kora reggel és este be kell mennünk és elvégezni a szükséges karbantartást, de ezt úgy végezzük, hogy ne zavarjunk titeket a pihenésben. A wellnessben kérjük, hogy ne egyetek és ne dohányozzatok!  Nem feltételezünk senkiről semmi rosszat, de ez mind megtörtént sajnos, és elég csúnya lett a történet vége. Azért írunk le mindent, hogy még véletlenül se legyen félreértés. A wellness elemek több milliós beruházásokkal valósultak meg, kérjük vigyázzatok rá!

Köszönjük szépen!

Szauna használata

Ha szaunázni szeretnének, kérem küldjenek egy-két órával előtte egy sms-t a 30/9379453-as számra egy időpont megjelöléssel. A kért időszakban a szauna használhatóvá válik 1,5 órára, amúgy nincs áram alatt. A szaunában 45-55 fokban 1 óra eltöltése az ideális. Infraszaunáról lévén szó, a szaunába száraz testtel üljetek be, és használjatok az izzadság felfogására higiéniai okokból törölközőt. A wellness helyiségben van egy hidegvizes merülődézsa szauna utánra, abból tegyék ki a vízkezelő szer tartóját a mellette lévő műanyag edénybe (olyan mint egy kaspó) mielőtt belemerültök. A szaunában kérjük ne használjatok illó- és egyéb testolajokat, mert foltokat hagy a fán!