Barion Pixel

Lexi Vendégház Balatonboglár

Lexi Apartmanok és Lexi Vendégház Balatonboglár

Dézsafürdős – Info

Dézsafürdős – Info

Információk a szálláshelyről

Tiszta, kitakarított szálláshellyel, friss ágyneművel várjuk vendégeinket. Amit adunk még: törölköző, folyékony szappan, kéztörlő törölköző, konyharuha, mosogatószer, új mosogatószivacs mindenkinek. Konyhában fogvájó, só, cukor, édesítőszer, kis mennyiségben vannak. Van bekészítve őrölt kávé a presszó kávéfőzőhöz, és pár darab kávékapszula a nespresso géphez, illetve teaválogatás és citromlé. Ezek ajándékok a részünkről.

Fűtés

A házban (télen) fűtés van, a házat már felfűtjük az érkezésetekre. Téli időszakban a fűtés 22-23 Celsius fokig díjmentes. Kérjük, hogy a fűtés szabályzókat ne állogassátok el, a fűtést mi vezéreljük applikáción keresztül, ha kérésetek van, hívjatok fel minket telefonon, szívesen segítünk.

Hűtés

Dézsafürdős 2 fős apartmanunk klíma nélküli, azonban mennyezethűtéssel ellátott (hideg víz kering a plafonban így hűtve a falakat). Ez a szolgáltatás díjmentes.

Dézsafürdő nyitása

Álljatok a dézsa két oldalára szembe egymással, és nyissátok fel a tetőt úgy, hogy függőlegesen álljon mindkét "szárnya". Így „összecsukva”, az oldalánál megfogva egyszerre emeljétek fel a falitartóra a tetőt. Ami fontos, hogy van egy kis fekete szivacs a tetőn ott, ahol a falitartóval érintkezik, az a szivacs kifelé álljon (tehát ne a fal felé), mert ez a kis szivacs buktatja befelé a tetőt. Leírva bonyolult, de amúgy nem az. Ha valami nem érthető, nyugodtan hívjatok.

Dézsafürdő használata

A wellness vize 24 órán át 36-37 fokra fűtött. A dézsa mellett a kőfalon van egy barna gomb, azt megnyomva a fűtés 10 percre elindul, így magasabb hőfokra is fűthető. 10 perc után automatikusan leáll, nem kell még egyszer megnyomni a leállításhoz. Túl sokszor megnyomva a dézsa túlfűthető, és nagyon nehezen hűl ki, volt már rá példa, hogy ez miatt nem tudták használni. A dézsa falán van két gomb, az egyik a világítás, a másik a hidromasszázs funkció. A gombokat ERŐSEN lefelé kell megnyomni.  A hidromasszázs max 10 percig mehet, - nagyteljesítményű berendezés- utána kérjük pihentessék 10 percet majd újra használhatják! Használat után kérjük  a dézsa tetejét csukjátok  le, különben telimegy rovarral, bogárral.

Wellness szabályok

A wellnessben tisztelettel kérünk Titeket, hogy tartsátok be a higiéniai előírásokat, és rendben használják és adjátok majd vissza a wellness-t.
Rendben alatt azt értjük, hogy tiszta testtel mentek bele, - előtte lezuhanyozzátok a golyós dezodort, testápolót, parfümöt, sminket, (tehát – bocsánat a kifejezésért, - nem fürdőkádként használjátok) nyáron sem naptejjel bekenve ültök bele.
EZT A SZABÁLYT KŐKEMÉNYEN BE KELL TARTANI!

A szűrőberendezés és a finom fúvókák eltömődnek, eldugulnak a zsíros napolajtól, és ragacsos felületükkel tönkreteszik a szűrőt és a csőrendszert.

Értelemszerűen. mindenféle olajakat, bort, sört, vagy bármi egyebet sem szabad a vízbe önteni. A hajat kérjük ne mártsátok a vízbe, mert a sampon, hajlakk, zselé is a víz azonnali romlásához és nagymértékű habzásához vezet. (A fürdőruháról leoldódó napolajról se feledkezzetek meg.)

A wellness elemek 14 éves kor felett használhatóak! Kisbabák, kisgyerekek kérjük ne tartózkodjanak a wellnessben! A wellness felnőttbarát módon lett kialakítva, kérjük ennek tudomásul vételét! A wellness vizminőségét naponta mérnünk kell, ugyanúgy mint a közfürdőkben. Kora reggel és este be kell mennünk és elvégezni a szükséges karbantartást, de ezt úgy végezzük, hogy ne zavarjunk titeket a pihenésben.

A wellnessben kérjük, hogy ne egyetek és ne dohányozzatok!
Nem feltételezünk senkiről semmi rosszat, de ez mind megtörtént sajnos, és elég csúnya lett a történet vége. Azért írunk le mindent, hogy még véletlenül se legyen félreértés. A wellness elemek több milliós beruházásokkal valósultak meg, kérjük vigyázzatok rá! Köszönjük szépen!